Bistrup Gruppe, Hjørring

Støtteforeninger

Bistrup gruppe har i dag to støtteforeninger, Forældre-/Venneforeningen og Den Selvejende Forening, som gør det daglige spejderarbejde lettere for gruppen og dens ledere. Dette gøres blandt andet ved at stå for forplejning ved nogle arrangementer og vedligehold af vores spejderhytte, hvilket blandt andet finanseres gennem udlejning af hytten.

Forældre-/Venneforeningen

Bistrup gruppe har siden den 26. april 1979 haft en forældre-/venneforening.
Foreningens medlemmer er blandt andet forældre til nuværende, tidligere medlemmer af Bistrup gruppe samt alle interesserede med tilknytning til Bistrup gruppe.
Foreningens formål er at yde støtte Bistrup gruppe på forskellig vis. Dette gøres bland andet gennem delaktiviteter til Bistrup gruppes arrangmenter. Foreningens overskud fra aktiviteter og kontingentet på 100 kr. om året for en familie, bliver brugt til at yde økonomisk støtte til lejre og andre aktiviteter i gruppen. Medlemskabet giver mulighed for at leje Bistruphytten til private formål til fordelagtige priser.

Er du ikke allerede medlem af Forældre-Venneforeningen vil vi opfordre dig til at melde dig ind.

Tilmelding kan ske til kasséren

Navn:Rolle:Mobil:Mail:
Helle HoubakFormand28459224heho@has.dk
Agnete ThomsenKasserer20484477mejsevej34@gmail.com
Inge BertelsenMenigt bestyrelsemedlem61715473jbert@nordfiber.dk
Gitte LarsenMenigt bestyrelsemedlem28609827larsen1974@email.dk
Jeanette BjergMenigt bestyrelsemedlem20953097jeanettebjerg@gmail.com
Ole Schou PedersenSuppleant21634751olespedersen@has.dk

Den selvejende forening – Bistrup hytten

Den selvejende er den forening som ejer Bistruphytten på Halvorsmindevej 28, og det er ved dem at Bistrup Gruppe lejer sig ind ved. Det er den selvejende der står for alle de praktisk ting, angående vedligholdelse af hytten samt udendørsarealer.

Foreningen ejer og vedligeholder desuden grunden på Degnevænget 141 i Bjergby. Der har den selvejende placeret to shelters. De opfordrer alle til at benytte sig gratis af faciliteterne, men der forventes at grunden afleveres i samme stand som da man ankom.
Hvis du vil vide mere så kan det anbefales enten at kontakte formanden for den selvejende eller gå ind på Visitdenmark.dk eller KLIK HER

Udlejning af Bistruphytten

Den selvejende står som sagt for udlejning af hytten, den lejes ud til alle mulige formål, lige fra konfirmation til 80 års fødselsdag. For at leje hytten skal du tage kontakt til udlejer. Når du lejer hytten kommer til med service mv.

Det gøres opmærksom på, at det forudsætter medlemskab af Forældre-/Venneforeningen for at leje hytten.

Et lejemål koster 1000 kr. + depositum ved udlevering af nøglen. Lejemål er normalt fra fredag kl. 18:00 til søndag kl.14:00

Så du kan planlægge din næste store begivenhed kan du her nedenfor se hvornår hytten er udlejet.

Navn:Rolle:Telefon:Mobil:Mail:
Benny RasmussenFormand23366669helleogbennyrasmussen@gmail.com
Jørgen BertelsenKassérer/udlejer98925473jbert@nordfiber.dk
Mathias JensenØvrige bestyrelsemedlemmer
Jan AhlmannØvrige bestyrelsemedlemmer
Niels Jørgen BochØvrige bestyrelsemedlemmer
Bo AndersenØvrige bestyrelsemedlemmerspejderbo@gmail.com