Bliv spejder

Som spejder får du venner for livet, udfordringer til både hoved og krop og så lærer du at at klare dig selv i alle livets situationer.
Spejder handler om at lære at klare sig selv og om at udvikle sig som et helt menneske, der er i stand til at gøre en positiv forskel i sit eget og andres liv.
På den måde adskiller spejder sig fra mange andre fritidsinteresser.
Som spejder lærer du at tage ansvar for din egen personlige udvikling, at vise respekt for andre mennesker og være ansvarlig over for naturen og det samfund, du er en del af.

Tilmeld dig her

Børn

I spejderverdenen bruger vi også aldersopdeling, og ved KFUM-Spejderne kalder man de mindste for bævere og de ældste for rovere. Nedenfor kan du finde et skema over de forskelige alderstrin, der er baseret på hvilket klassetrin de befinder sig på i grundskolen.
Så hvis dit barn gerne vil være spejder, så klik på “enheder” i menuen og klik på enhedens navn. Der vil du finde yderligere informationer såsom mødeaften, program og kontaktinformation.

baever_logoWolves_logojunior_logo
0. - 1. klasse2. - 3. klasse4. - 5. klasse
Trop_logoSenior_logoroverlogo_logo
6. - 7. klasse8. - 9. klasse17,5 år+

Forældre/voksne

Har du tid og lyst til at gøre en forskel for børn og unge i din fritid? Og samtidig få en masse gode oplevelser og opleve spejdernes fællesskab?

Så er spejder leder måske lige noget for dig?
Vi har spejdere i alle aldre og kan altid bruge en ekstra hånd, for at få lavet et rigtigt godt stykke spejderarbejde.
Vi har både brug for nogen til at være leder på ”første række”, men også nogen til at hjælpe med alt det praktiske i baggrunden. Og det er ikke noget krav, at du selv har været spejder.

Måske brænder du bare for at gøre en forskel engang imellem for foreningen?
Vi har et grupperåd som mødes ca. en gang om måneden. Det er dem der har det overordnede ansvar for at få gruppe til at køre rundt.
Der er valg til grupperådet hvert år ved generalforsamlingen (til fastelavn) og du er meget velkommen til at stille op til dette.

Forældre venneforeningen 
Vi har også Bistrupspejdernes forældre-/venneforening. Det er en forening som hjælper med en masse af det praktiske omkring vores arrangementer og laver forskellige ting for at samle penge ind til spejderarbejdet, fx laver de hvert år juledekorationer som de sælger.

Den Selvejende
En anden hjælpeforeningen er Den Selvejende, det er dem der ejer spejderhytten og sørge for, at hytten er i pæn stand, så den er klar til at blive brugt og udlejet.
Det er også dem der sørge for at holde spejdernes grund i Bjergby.
De hører gerne fra folk med en håndværksmæssig baggrund, som har lyst til at hjælper med at istandsætte/vedligeholde hytten.

Du er altid velkommen til at skrive til vores gruppeleder og spørg om der er noget som du kan hjælpe med

Vi kan altid bruge en ekstrahånd!