Trop

Velkommen til troppen

Trop_logo

Enhenden er for spejdere i aldersgruppen ca. 12-14 år
Vi mødes torsdag kl. 19:00-20:30
Kilk her for at se vores program

I troppen fokuserer vi på, at det skal være socialt, sjovt og lærerigt at være spejder. Vi kører nogle forløb med spejderemner såsom: Kort og kompas, alt om bål, førstehjælp, teambuilding osv. Her udvikler spejderne deres evner lidt efter lidt i et roligt tempo.
Til en afveksling lægges der nogle gange små lege/hygge aktiviteter ind i en mødeaften af varighed ca. 10-30 min, hvilket ikke står på programmet. Derfor skal spejderne altid være klædt på til alt slags vejr, fordi spejdere jo altid er beredt. Eksempelvis har vi kørt et forløb med kort og kompas af 3 mødeaftners varighed, hvor der ved gang nr. to har været en lille afvekslende 30 minutters aktivitet, samt der før og efter forløbet har været en bål/hygge aften.
Selvom vi afslutter et forløb, kommer spejderne alligevel til, at bruge og træne de ting der er arbejdet med i det givne forløb senere hen. Udover at vi ledere bestemmer hvad spejder skal lave til mødeaftnerne, før spejderne også selv lov til at planlægge nogle mødeaftner, hvor de helt selv bestemmer hvad de har lyst til at lave disse aftner.
Husk altid at melde afbud til en af dine spejderledere hvis du ikke kan komme til mødet!!!
Husk altid at have udetøj med til spejder uanset hvad vi skal lave!!!

Spejderhilsner fra troplederne