Bistrup Gruppe, Hjørring, Halvorsmindevej 28

Juleafslutning 2017

Så fik vi sat gang i julefestlighederne og fik sagt “God Jul” til hinanden

Vi var som traditionen tro i Bistrupkirken og startede aftnen med en lille andagt efterfulgt af dansning om juletræet og lidt godt til ganen med æbleskiver mm. – Tak til Forældre- Venneforeningen som havde lavet alt klar til os 🙂

Som noget specielt i år, så fik Agnete Thomsen og Daniel Vestergaard deres 25 års stjerner – STORT Tillykke 😀

Julemanden kiggede forbi til stor glæde for de mange børn og barnlige sjæle 😉

Men ikke nok med dét. Helle R var rundt til alle forældrene, da vi hvert år sælger juletræer og har brug for hjælp til at stå vagt 🙂 Ikke før er det set at hele listen med vagter blev udfyldt så hurtigt! 😀 Det er fantastisk med en spejdergruppe hvor forældrene står klar til at gi’ en hånd med 😀 Tusind Tak 😀

God jul og Godt nytår

Lederne