Bistrup Gruppe, Hjørring, Halvorsmindevej 28

God sommerferie!

Sommerferieperioden er over os, og vejret er til tider også derefter.

Nogle enheder har allerede været på sommerlejr/tur, bævernes ”hvor hen?-tur” blev til hyggedag, da der desværre ikke var så mange der kunne. Ni ulve tog midt i juni på MUS-lejr sammen med mange andre små spejdere fra andre grupper og korps.

Junior-, spejder- og seniortroppen og roverklanen tager på Ås-lejr d. 16.-23. juli på Thorup Hede. Her vil de møde en masse andre spejdere fra andre, primært, nordjyske grupper. Så der kommer nok til at opstå nye venskaber, og gamle venskaber bliver plejet omkring lejrbålet.

Men for roverklanen er en uges spejderlejr ikke helt nok, så de varmer op med en tømmerflådetur fra Sindal og ud til kysten i den kommende weekend.

Så i denne sommer kommer der også til at være masser af spejderaktivitet!

En forudsætning for de mange spejderaktiviteter vi laver året rundt, er at vi har opbakning til de økonomisk indbringende aktiviteter vi laver. Bistrup Gruppe vil derfor gerne sige tak til de mange der hjalp til dyrskuet d. 17. og 18. juni!

De ugentlige møder starter op igen i uge 33 (15.-18. august), og der er oprykningsfest d. 1. september klokken 18:30-20.

God sommer til jer alle!

Spejderhilsner
Mathias M. Olesen
Gruppeleder